Conoce a  David Fuentes nº16 de Cs para el Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

Conoce a  David Fuentes nº16 de Cs para el Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

Conoce a David Fuentes vecino de el barrio centro, Esplugues

¿Quieres conocer mejor a nuestro nº16 por la candidatura de Cs Esplugues?

Vaig néixer un any després que “El Naranjito” o sigui el 1983 s Sant Vicenç de Castellet (El Bages), fill de la Mari Carmen, que va deixar als sis anys la seva ciutat Baena (Córdoba) i del Manuel nascut a Manresa, sóc el gran de tres germans, la Verònica i el Oscar, si no m’equivoco sóc el més ros de la llista.

Sóc separat i tinc dos grans fills, la Miriam de 15 anys i el Daniel de 10 anys.

Fa cinc anys l’amor em va fer deixar la Catalunya Central per venir a aquesta ciutat que es Esplugues de Llobregat gracias a la Cristina he conegut una ciutat bonica i que m’ha acollit fantasticament i per fer-la millor fa quatre anys em vaig fer militant de Cs.

Sóc treballador de serveis auxiliars de Rodalies de Catalunya (venda de bitllets) a Manresa desde fa quasi 14 anys, un treball que estic molt a gust i m’encanta.

M’agrada molt viatjar amb la dona i conèixer altres indrets, ha vegades viatjo sòl per fer rutes ferroviàries i desconectar em relaxa molt anar amb tren, també anar al cine es una de les meves passions

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra  [POLÍTICA DE COOKIES].
ACEPTAR
Aviso de cookies